За нас

Корона М ЕООД е специализирана в производството, пакетирането и дистрибуцията на сурови или печени ядки, семена, сушени плодове, пуканки за микровълнова фурна, пуканки готови за директна консумация, пелети (фигури от картофено или царевично брашно), карамелизирани изделия, шоколадови дражета. Производство на всички видове барчета (карамелени, протеинови, сурови и мюсли).

Фирмата е основана през 1993г. с основна дейност преработка и продажба на ядки. Непрекъснатото въвеждане на подобрения през годините, стремежът за удовлетворяване високите изисквания на пазара, както и инвестициите в модерно технологично оборудване допринасят за увеличаване на производствения капацитет на Корона М и разширяването на продуктовия асортимент. Благодарение на това, днес ние предлагаме на своите клиенти и търговски партньори над 200 артикула.

Въпреки големия производствен капацитет, фирмата остава гъвкава при разработването на нови продукти и успешно следва тенденциите на пазара.

Смело може да се каже, че по отношение на качество и вкус продукцията на Корона М ЕООД заема една от водещите позиции в страната и чужбина.

Абонирай се! Вземи -10% за първата си поръчка